SAKARYA / KARASU - Karasu Anadolu Lisesi

Ali İhsan KILINÇ - Okul Müdürü

10/09/1978 tarihinde Kayseri/Develi de doğan Ali İhsan KILINÇ, ilk, orta ve lise öğrenimini Develi de, lisans öğrenimi de 2002 yılında Konya da  Selçuk Üniv. Fen Edebiyat Tarih Bölümünü okuyarak tamamladı. 2004 yılında yine aynı üniversitenin sosyal bilimler ensitütüsünde Tarih Öğretmenliği bölümünü okuyarak Tezsiz Yüksek Lisans yaptı. 14/02/2006 tarihinde Ağrı ili Eleşkirt İlçesinde bulunan Eleşkirt Anadolu Lisesine tarih öğretmeni olarak atandı. 3 yıl bu okulda öğrev yaptıktan sonra 05/03/2009 yılında Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi´ne atandı. 8 yıl Fen Lisesinde çalıştı. Çeşitli yıllarda toplam 2 yıl müdür yardımcılığı 1 yıl da müdür başyardımcılığı yapan Ali İhsan KILINÇ, halen Karasu Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.